Novi Panthers je dobil tri pokončne tekme od domačih slabših (3-stopenjski prvi ATS/SU zadnjih 12 mesecev). Medtem ko je dajanje vedno kratko za večje tveganje, znesek obeh.5 ne združuje ekstremnih količin, kot so tri, pol ducata in lahko sedem, kar so pogoste razlike v razdelku.Povedano drugače, sveže Bengalke so večinoma nastavljene tako, da plačajo, ko dobijo, zaradi tega, kako so pridobljene videoigre, ker morajo zaslužiti le iz cilja industrije. Z združitvijo takšnih stav dobite višje možno izplačilo kot skoraj vse posamezne stave.

  • Povsem novi Eagles gre vedno za zmago, toda Fins bi se ji lahko približali v primerjavi s kvotami lige NFL.
  • Maja se odprejo novi Steelersi, ker so priljubljeni dos.5-oddelek, vendar naj bi za prvi korak tedna novi 49ers dejansko priljubljeni pri 2,5-stvarih.
  • Za vaš pogled naprej, nisem imel niti enega popolnega presežka 50 točk, kljub temu pa se je video igra Raiders-Chargers premaknila za 50. leta.

Z veliko časa od zagona, dokler te igre teoretično ne začnejo, resnici na ljubo obljublja, da bo prišlo do številnih sprememb obsega. Bodite prepričani, da raziščete najnovejše kvote za posodobljene stroške, kljub temu pa začetne kvote igralcem ponujajo informacije o tem, kako natančno se ekipe dejansko gledajo v sezoni. Zadnje veliko divizijsko Aplikacija sportingbet tekmovanje, ki bo potekalo v 1. koraku tedna, je naslov tekme na zahodnem delu AFC. Novi Los Angeles Chargers je petdelno igranje, ki ima prednost pred Vegas Raiders, vsaka druga skupina pa bo zadostovala, da boste lahko naslednje leto zmagali v povsem novem oddelku. Najbolj priljubljene igre bodo vedno prve video igre tedensko in poskusile bodo tri zanimive tekme v 1. koraku Nekaj ​​dni. Povsem novih 12 mesecev lige NFL 2022 se običajno začne s svežimi zmagovitimi prvaki Very Bowl, ki gostijo zgodnje iger na srečo.

Aplikacija sportingbet: NFL Las Vegas Chance

« Clemson je zadnji kos za številne parlaye, teaserje in denarne parlay vstope, » vam je povedal Shelton. Krmarjenje po NFL priložnosti zahteva razumevanje, da je to priljubljena rekreacija in lahko skupnosti ter strateški pristop k stavam. Vsi elementi tega ali nič dodajo vznemirljivo plast metode in izpostavljenosti igranju NFL.

Detroit Lions v mestnem območju Kansasa Chiefs Possibility And Lines

Tako kot Notes je tudi on ogromen avtsajder iz +20000! Upoštevajte, da je glede na segmente Futures PointsBet zdaj +20000 v Arizoni, medtem ko je Caesars +10000. Da, posamezniki verjamejo, da so Teksašani zanič, in lahko samo glede na sveže segmente terminskih pogodb, gotovo ni nikogar, ki bi težko prigaran denar zastavil Houstonu. On upa, da bom sam eden od njegovih D, da bodo Murray in ostali ostali pokriti, tako da nikamor ne bodo šli.

Smer dometa na izjemno krožniku

Aplikacija sportingbet

Eden, ki ponuja fantastično priložnost za Mayfielda, da vas odkrije več kot do svoje stare skupine. Novi Browns je v skladu z najnovejšimi prvimi kvotami tedna lige NFL slabši +2, kljub temu pa je bila črta morda povsod, saj so se oblikovalci kvot trudili poskrbeti za novice Watson. Preberimo priložnost za 1. teden lige NFL, kjer lahko preverite razmike, denarne črte in nad/pod za vsako spletno igro. Ne pozabite primerjati obrisov prvega koraka dneva lige NFL v vaših najljubših športnih stavnicah, preden stavite na akcijo 1. dneva lige NFL. Po zaključku nekaj dni 13 se pozornost zdaj preusmeri na prihajajočo možnost 15. meseca NFL, ki ponuja prijetne možnosti za posedovanje stavnikov.

Več nogometa

Celoten BetMGM je padel od 40,5, da vam pomaga 38 do srede zgodaj zjutraj. Količina se je povrnila, tako da lahko v sredo dosežete 39, nato pa ste se danes popoldne odločili za 38,5. Nato so sedeži na denarni liniji dejansko 2/1-kot tudi in lahko na denarni liniji dobite skoraj 3 dolarje/prvi korak za Washington (+150). Toda v petek zjutraj, ko je Rodgersovo stanje preverjeno, oblikovalci kvot dodajo malo zaloge Zachu Wilsonu in Jetsom za 2. mesec. Nekatere knjige so znova odprle nove Cowboyse s -7,5, od -3.5, ko je Dallas 40-0 izločiti enega od iger na srečo in boste v -3 začetniku pred eno zmago.

Philadelphia Eagles

Prosimo, zahtevajte novo spletno mesto športnih stav neposredno, da si ogledate izjemno aktualen drobni tisk v zvezi s spodbudo, ki je opisana tudi na tej spletni strani. Najnovejši Lions imajo prednost, da si prislužijo svež NFC Northern, ko so zmagali na osmih od svojih desetih iger prejšnje sezone in končali z rezultatom 9-8, ko ste preprosto pozabili na najnovejšo končnico. Detroit ni bil v povsem novi končnici, saj je 2016 sicer dobil identiteto oddelka kot 1993. Novo leto 2023 NFL se začne s številnimi izjemno zanimivimi igrami in več zelo zanimivimi možnostmi stav za mnoge od teh spletnih iger.

Recommended Posts