POMEM başvurusu nasıl yapılır? POMEM başvuru şartları belli oldu! Son Dakika Haberler Milliyet

Aktivasyon işlemi için e-posta adresime aktivasyon linki ulaşmadı. Kendinize yeni bir aktivasyon e-postası gönderilmesini sağlamak için; lütfen tıklayın. Buraya, kayıt yaptırırken kulladığınız, aynı zamanda TekŞifre Kullanıcı Adınız olan, e-posta adresini girerek, e-posta adresinize yeni bir aktivasyon e-postası gönderebilirsiniz. Ağ güvenliği alanında bilinmesi gereken bir çok husustan bahsettik. Bu hususlar sırası ile; Tarihçesi, ağ güvenliği, önlemler, tehditler gibi bilinmesi gereken tüm konuları alt başlıklarda anlattık.

İlan edilen KPSS taban puanına göre yeterli sayıda başvurunun olmadığı durumlarda, taban puanı Bakanlıkça değiştirilebilir. MADDE 7 – (1) POMEM’lere alınacak öğrenci sayısı, başvuru ve sınav tarihleri Başkanlık resmi internet sayfasında veya diğer uygun iletişim araçlarıyla duyurulur. İnternet hızı yavaşlıyor ve internet faturası çok geliyorsa kotanızı düzenli olarak takip ederek bu gibi sorunlara karşı önlem alabilirsiniz. İşyerim Çağrı Merkezi kanalımızdan, konusunda uzman müşteri temsilcilerimiz ile sizlere 7/24 hizmet sunuyor ve destek oluyoruz. TTNET Hesap Numaranız ya da internetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. Katılımcı yarışmaya katılmakla, hediyelerin ulaştırılması için gerekli olan isim, soy isim, telefon numarası, adres ve benzeri kişisel bilgilerinin; Türk Telekomünikasyon A.Ş.

ADSL İLK YARDIM uygulaması, internet bağlantısı kurma aşamasında veya bağlantınızda oluşabilecek olumsuz durumlarda yapmanız gerekenleri görsel ve sesli anlatım eşliğinde adım adım göstererek ihtiyacınız olan desteği sunan interaktif içeriklerdir. Muud uygulaması üzerinden tekrar üye kaydı oluşturmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yapabilmeniz için üye kaydı yapmanız gerekmektedir. Eğer ‘Türk Telekom Tek Şifre’ hesabınız varsa, bu hesabı kullanarak da giriş yapabilirsiniz. İnternet bağlantınızı kontrol ederek, daha kaliteli bir bağlantıdan tekrar denemenizi öneririz. Yer ve mekan değişikliklerinde duraklamalar ya da bağlantıda kopmalar olabilir.

  • (4) POMEM’den çıkan veya çıkarılan adaylar, eğitim-öğretimin başlangıcına kadar yapılan masraflardan sorumlu tutulmazlar.
  • Müşteri Hizmetleri’ni aramamanız durumunda, aynı ADSL bilgilerinizle yeni hesap oluşturabilmeniz için, 24 saat beklemeniz gerekmektedir.

Limitli ya da limitsiz tüm iş yeri internet hat sahibi müşterilerimiz için tasarladığımız Kota Sorgulama uygulamamıza buradan ulaşabilirsiniz. Limitsiz internet paketi kullanıyorsanız internet kullanım oranınızı eğer limitli paket kullanıcısı iseniz bu ay kaç GB kullanım hakkınız kaldığını görüntüleyebilirsiniz. Türk Telekom olarak doğanın korunmasına katkıda bulunmak için başlattığımız e-fatura uygulamasıyla, son dönem faturalarınızı efatura.turktelekom.com.tr adresinde, size özel hazırlanmış Türk Telekom E-Fatura posta kutunuzda bulabilirsiniz. Buradan faturalarınızı kişisel e-posta adresinize yönlendirebilir ya da SMS ile bilgilendirilmeyi tercih edebilirsiniz. Onlineislemler.turktelekom.com.tr​ adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz. Kısıtlamaya neden olan faturalarınızı ödemeniz durumunda internet erişiminiz üzerindeki kısıtlama kaldırılır ve mevcut tarifenizdeki hız ile erişim sağlamaya devam edersiniz. Online İşlem Merkezi ya da E-fatura portalindeki “Fatura Ayarları” bölümüne e-posta bilginizi kaydederek faturalarınızı e-posta yolu ile de alabilirsiniz. Ayrıca, müşterilerimize SMS ve email ile fatura hatırlatmaları da yapılmaktadır. Birden fazla kullanıcı uygulamaya kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapabilir. 1) ttnet.com\. Canlı oyun odalarında gerçek zamanlı olarak diğer oyuncularla mücadele et. bettilt giriş\.tr anasayfada yer alan TekŞifre linkine tıklayıp istenen bilgileri girerek TekŞifre’nizi kolayca oluşturabilirsiniz. IPhone cihazınızdan App.Store’da yer alan Online İşlemler uygulamasını seçerek uygulamayı ücretsiz indirebilir ya da wap.Türk Telekom.com.tr adresinden wap uygulamasına erişebilirsiniz. Mevcut internet müşterileri diğer hizmet türleri ile sunulan internet paketlerine geçiş yapabilir.

ADSL kullanıcıları kendilerine ayrılmış olan özel bant genişliğini kullanırlar. İnternete erişirken telefon hattının meşgul olması gibi bir durum söz konusu olmaz. Bu ihtiyaç Türkiye’deki internetin güvenli kullanımına yönelik şikayet ve talepler doğrultusunda şekillenmiştir. Hat dondurma işlemini yapmış abonelerin taahhüt dolma zamanı, kullandığı hat dondurma süresi kadar ötelenir. Hattın açılma zamanı ise 180 günlük süreyi aşmayacak şekilde abonelerimiz tarafından belirlenir. Hattınız donmuş durumdayken herhangi bir işlem yapamazsınız, öncelikle hattınızı açtırmanız gerekir. Piyasada kablolu ve kablosuz olmak üzere iki farklı çeşitte ADSL modem bulunmaktadır. Kablolu veya kablosuz bir ADSL modem ile hem dizüstü hem de masaüstü kişisel bilgisayarınızı kullanarak İnternet’e bağlanabilirsiniz. Fatura Üst Sınırınızı güncellemek için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz.